söndag 6 februari 2011

Kronäng cup och en resa söderut!

Jag och Biggan lirade Kronäng cup och tävlingen blev mest ett kvitto på att vi har vart sjuka och att vi inte matchar varandra så bra på boulebanan. Det stämmer inte riktigt, även om vi alltid har mysigt ihop och inte blir osams. Det klickar taktiskt, vi känner varandra för bra och besluten blir inte riktigt bra. Jag vet inte varför.
I gruppspelet inledde vi med att vända ett underläge mot Pekka och Josef från Borås Petanque. Vi vann med 11-10 efter en skiljeomgång. I andra matchen mötte vi Maria och Anette från Göteborg. Det var jämnt och svajjigt spel, men vi gjorde en bra sistavända fram till de sista tre kloten. Jag hade två skott på mig att få bort deras sista klot som gick in som etta, men missade båda och de vann med 8-6. Sista match var den svåraste, vi gjorde vår bästa match men torskade mot Nilsson och Csapo med 5-13. B-slutspel, vi stod över 16-delen, vann 8-delen efter Hawaiispel och torskade kvarten (mot brorsan och Hamid) solklart.
Direkt efteråt satte vi av hemåt för att svida om och dra på ett av alla de där familjekalasen på Biggans sida. Det är alltid trevligt, glad och hjärtlig stämning om än högljutt. Det är lite som en arbetsdag att sitta och lyssna på kacklet, men med idel trevligt sällskap. Vi bokade också in en ny pokerkväll och den ska dessutom inledas med en gocart-fight som uppvärmning. Gocart. Fan vad skoj!

Inga kommentarer: