onsdag 23 februari 2011

8 och 48!

Det kunde ju vart ett jävligt bra resultat för en längdhoppare,men naturligtvis handlar det om boule. Det är 8 lag anmälda i den öppna klassen på lördag vid inomhus-DM i trippel. 48 lag har anmält sig i V55. Att slå ihop klasserna är otänkbart, för veteranerna vill nämligen inte spela med oss i öppen klass. Då har de mindre chans att vinna och vinna är vad det handlar om i alla lägen i V55. Eller rättare sagt förutsättningarna att vinna och förutsättningarna verkar man inte tro att man har bara för att klassen kallas öppen.
Det är sorgligt att veteranklassen har fått styra upp hela vårt distrikt. Veteranerna styr med gnällig järnhand allt som händer och ifrågasätter man det faktum att veteranboule är det viktigaste, ja då anses man vara fullständigt dum i huvudet. En galning.
"Va, vad säger människan? Menar han att vi veteraner inte ska få som vi vill? Vilken lömsk jävel!"
Så låter det säkert när de pratar. Antar jag.
Själv drömmer jag om en värld där alla får vara med och där ingen är grinig. Det är nämligen inte så att veteranerna är sämre. De hävdar sig bra. Men konkurens är livsfarligt, tydligen.

2 kommentarer:

T sa...

Hur kan man överhuvudtaget ha DM samma helg som damcupfinalen spelas?! Varför skall inte era tjejer kunna vara med? Eller Bon Bons?

Lärarjäveln sa...

Ja, det är för bedrövligt dåligt. Men undertonen i inlägget som stort är medvetet överdrivet för att karikatyriseradet hela. Det är en reaktion på en lång diskussion med de som styr i vårt distrikt. Ett gäng veteraner. Jag vet att det ser väldigt olika ut ute i landet vad gäller veteranboulen, men hos oss har det gått galet!