torsdag 16 februari 2012

Kval Svenska cupen öppen!

På lördag drar vi några mil österut för att kvalpela till Svenska cupens finalspel. Kvalet går i Jönköping och spelas över två dagar.
Lördag, grupppel och vi har lottats i grupp D mot hemmaklubben Istanboule, samt våra lokalkonkurrenter Kronäng. Istanboule blir tuffa (men absolut inte möjliga) att klå, medan Kronäng är en liten mardrömsmotståndare för oss. Vi har haft svårt för dem i seriespel. Men jag tror att vi klarar av att klå dem. Vi ska fan göra det, jag blir besviken annars. Ettan och tvåan i gruppen går vidare till söndagen och ett nytt gruppspel.
Istanboule är favoriter till gruppsegern, om det inte vore för OM. Ettan i vår grupp hamnar i samma grupp som Halmstad på söndagen och Halmstad är en av storfavoriterna till hela cuptiteln och eftersom endast gruppettan vid söndagens gruppspel går vidare till finalhelgen, blir det en minst sagt tuff uppgift. Tvåan i vår grupp hamnar i samma grupp som andra tuffa gruppettor, men inte av samma kalliber som Halmstad.
Vår trupp: Herman, Biggan, Owe, Annika, Leffe, Stefan och Alexander.

Hur det går? Vi ska kriga som fan med varje kula. Inget ska slarvas bort och vi ska en bra attityd. Jag ska som lagledare föra vårt lag framåt och göra mitt yttersta för att peppa och vara positiv, hitta bästa lösningen för varje uppgift. Det ska som vanligt bli jävligt skoj att lira cupen!

Inga kommentarer: