måndag 3 januari 2011

Om någon undrar!

Om någon undrar vad jag ska pyssla med kommande vecka, så är det att förbereda Fyrlingen i alla dess former. Om det är kul? En av de roligaste veckorna under hela året. Jag är en äkta boulenörd! Eller, som jag föredrar i detta kärlekens år: passionerad!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter härligt att du är så passionerad, själv är jag ju bara en vanlig nörd. Ska bli riktigt roligt att komma ner till er och lira i helgen och få chansen att träffa ett helt gäng till med verkliga "nördar", ingen nämd och ingen glömd.
Undrar om hallen är tillgänglig på fredagskvällen och isf hur länge är den öppen?
Sen undrar jag också lite kring söndagen, börjar matcherna även då på 4-4? Och vad ska man prestera under lördagen för att få sova lite längre.
Mvh Brell

Lärarjäveln sa...

Ska bli jävligt skoj att ses, Brell!

Hallen är öppen på fredagkvällen, vi har öppet hus då. Tror att den är öppen till kl 21, men jag ska kolla för säkerhets skull.

Alla matcher startar på 4-4, förutom semifinaler och finalen i A-slutspelet, där vi kör från 0-0. För att sova lite längre på söndagen ska du prestera lite sämre, det är nämligen bara C-slutspelet som får sen spelstart. Så ladda för en tidig frukost på söndagen :D